Toinen lukiovuoteni on alkanut, jippiajeeee. Oli oikeastaan ihan mukava palata taas kouluun kesän jälkeen. :) Läksyt vaan on sellainen juttu mitä ei jaksa millään, ei edes loman jälkeen.

Tänään oli ensimmäinen draaman kolmoskurssin tunti. Voi vitsi ! Siitä meidän esityksestä tulee varmasti niiiiiin hyvä ! :DDD Olen ihan excited siitä !!! ;>> Ensi viikolla ei ole draaman tunteja, nyyh. Pitäisi etsiä jotain tekstejä sitä varten kuitenkin.
En joudu ensi viikolla olemaan kuitenkaan ilman draamaa, sillä Kevään heräämisen harjoituksia että esityksiä on taas luvassa mukavasti. -.- Minut myös värvättiin paikkaamaan yhtä pientä roolia siinä näytelmässä ! Ehkä nyt jaksan olla harkoissakin kun saan itsekin olla mukana "lavalla". Hirveet paineet vaan vaikka rooli onkin niin pieni. Pelkään etten osaa. :s Sunnuntaina ekat harkat...... huih.

Paineista ja huolista suurin ei kuitenkaan ole tuo rooli näytelmässä. Ongelmistani suurin at the moment on vanhojen tanssit... tai pikemminkin vanhojen tanssipari. Minun piti hankkia sellainen itselleni jo ekan lukiovuoden aikana mutta feilasin siinä oikein urakalla koska kaikki pojat joita kysyin olivat jo varattuja ja sellaista kaikkea soopaa jota en jaksa jauhaa.... Aioin sitten pyytää parikseni jotakuta söpöä ököpoikaa. Olen nyt kahden päivän aikana kysynyt kolmea (niitä ököpoikia on muuten jotenkin kauhean vaikea löytää o__O ne jotenki hukkuu massaan). Ekalla oli joku ihme vakaumus olla osallistumatta tansseihin, toinen ja kolmas eivät innostuneet ideasta yhtään.
Asiaa ei helpota yhtään se, että lähes jokaisella kaverillani joka aikoo tanssia vanhoissa, on jo pari ! Ja vuoronperään minulle tullaan joko hehkuttamaan sitä että 'jee sain parin !' tai 'Heli sun pitää pitää kiirettä sen parin suhteen !'. Oikeesti mulla on hirveet paineet jo ihan omastakin takaa !!! Alkaa pikku hiljaa itsetuntoakin nakertaa tuo jatkuva torjutuksi tuleminen. :( Tuntuu että minussa on joku vika minkä takia kukaan ei halua tanssia kanssani. Koulussa iski varmaan kolmesti päivän aikana sellainen ylimalkainen vitutus tämän asian takia ja kotiin tullessa tuli hirmuangsti. :(
Miksi paha karma vainoaa minua?

Ps: jotain positiivista ees vanhojen suhteen: puku on melkein hankittu ja kampaaja-aika on jo varattu :)

 

 

HELP MEEEEEEEEEEEE !